Minder verzuim binnen uw organisatie

Advies bij ziekteverzuim

Gezonde en vitale werknemers zijn van essentieel belang voor het succes uw organisatie. Creëer samen een veilige en gezonde werkomgeving en ga voor gelukkige werknemers die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn.

Denkt mee bij reorganisaties

Zakelijke en resultaatgerichte aanpak, met oog voor de mens.

Efficiënt bij interne problemen

Leren om beter onderling te communiceren

Oplossingsgericht

Sturen vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem

Een veilige en gezonde werkomgeving

Advies bij (voorkomen van) ziekteverzuim

Naast het oplossen van ziekteverzuim, het helpen van de werknemer en de relatie tot de werkgever te herstellen, is HW consultancy ook bezig op het gebied van pro-actief advies.

Door de juiste methodes en werkwijze binnen uw organisatie toe te passen, kunnen we ervoor zorgen dat mensen minder vaak ziek worden en de verzuimcijfers daardoor af zullen nemen.

Onze werkwijze

Samen met de klant bespreken we de cijfers (verzuim frequentie, verzuim oorzaken, duur verzuim etc.). Bepaalde aspecten lichten we extra uit, zoals problematisch verzuim, frequent verzuim, langdurig verzuim, werk gerelateerd verzuim etc.

Op basis van de gesprekken en de cijfers ontwikkelen we een plan van aanpak om de oorzaak van het ziekteverzuim bloot te leggen en aan te pakken.

Zo voorkomt u niet alleen direct minder ziektekosten, maar zal er ook in de toekomst minder ziekteverzuim optreden. Het resultaat is een pro-actieve, gezonde organisatie met gezonde werknemers.

Gezonde en vitale werknemers zijn van essentieel belang voor het succes van uw organisatie. Creëer samen een veilige en gezonde werkomgeving en ga voor gelukkige en vitale werknemers die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn.

Beter inzicht in ziekteverzuim?

We laten u graag zien hoe onze aanpak ervoor zorgt dat het ziekteverzuim binnen uw organisatie af zal nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.