Minder verzuim binnen uw organisatie

Verzuimbegeleiding

Indien een werknemer ziek wordt, moet deze weer zo snel mogelijk aan passende arbeid worden geholpen. U kunt persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met vaste aanspreekpunten van ons verwachten. Samen met u werken we aan de gezondheid van uw medewerkers en streven we naar een snelle werkhervatting.

Verwijst op tijd door naar de juiste deskundige

Daardoor is de kans groter dat de werknemer sneller herstelt.

Snel en efficiënt in actie

Wij gaan direct met u en uw werknemer rond de tafel om het ziekteverzuim zo snel mogelijk te achterhalen.

Blijvende oplossingen

Wij denken met u mee voor een oplossing die niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzuim zal voorkomen.

Een team van professionals

Communicatie via korte lijnen

HW consultancy is gespecialiseerd bij het begeleiden van verzuim. Onze werkwijze is als volgt: De casemanager verzuim verwerkt de ziekmelding en neemt vervolgens contact op met de ziek gemelde medewerker en de werkgever. Samen met de bedrijfsarts pakt de casemanager verzuim de verzuimbegeleiding op. De casemanager verzuim werkt in taakdelegatie van de bedrijfsarts. Er wordt contact gehouden met de werkgever gedurende het proces van de verzuimbegeleiding door de casemanager verzuim en de bedrijfsarts. Zij overleggen over het verloop van het verzuim van de medewerkers en de begeleiding hiervan.

Beter inzicht in ziekteverzuim?

We laten u graag zien hoe onze aanpak ervoor zorgt dat het ziekteverzuim binnen uw organisatie af zal nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.